TYYLIKKYYDEN UUSI AIKA

MYÖS LATAUSHYBRIDINÄ

Näyttävän uuden Peugeot 308 -mallin ennakkomyynti on alkanut. Saatavilla on kaksi korimallia; 5-ovinen Hatchback ja tilava SW farmarimalli.

Hinnat alkaen 23 835 €

Toimitukset alkavat kattavasti varustelluilla Launch Edition -versioilla. 

TÄYSIN UUSI 308 ENNAKKOKIERTUEELLA

Tervetuloa tutustumaan täysin uuteen Peugeot 308 ja 308 SW -malliin ennakkokiertueella  11.11.2021.

Näyttävän moderni muotoilu, ainutlaatuinen i-Cockpit -ohjaamo ja kattava vakiovarustelu on jotain mitä et ole aiemmin kokenut. Etkä kokeiltuasi muuta haluakaan. 

Ennakkokiertueen jokaisella paikkakunnalla on koko päivän uutuus nähtävillä Peugeot-jälleenmyyjän tiloissa. Lisäksi päivän aikana järjestetään koeajoja näyttävällä uutuudella. Koeajoja on mahdollista järjestää vain rajattu määrä. Suosittelemme olemaan ennalta yhteydessä oman paikkakuntanne Peugeot jälleenmyyjään tai jättämällä yhteystietonne yhteydenottoa varten. 

JYVÄSKYLÄ

to 11.11. klo 10-18
TASAN AUTO
Juustokatu 2

Suzuki huoltoväli ja takuu

Suzuki takaa kaikkien mallien autotekniikalle 3 vuoden vuoden / 100 000 km:n takuun. Puhkiruostumattomuudesta taataan jopa 12 vuotta. Maalitakuu on voimassa 3 vuotta.

Tarkemmat tiedot takuun voimassaolon ehdoista ja menettelystä ongelmatilanteessa löydät Suzukin Takuuehdot ja turva -oppaasta.

Peugeot huoltoväli ja takuu

Tasan Autotalo toimii Jyväskylässä Peugeot-merkkikorjaamona. Huollamme ja korjaamme kaikki Peugeot mallit niin takuuaikana kuin takuuajan jälkeenkin!
Nettisivujen toteutus: