KGM

Tasan Autotalo on virallinen KGM-jälleenmyyjä. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut.

Mallisto

KORANDO E-MOTION

Uusi näyttävä Korando e-Motion täyssähköauto on vihdoin täällä!
Etelä-Korean vanhin autonvalmistaja, KGM, on saanut maineen katumaastureiden asiantuntijana, sillä se on koko historiansa ajan keskittynyt niiden valmistamiseen.
LUE LISÄÄ

VARUSTELU

Laadukas sisustus: Sisätilat ovat tilavat ja mukavat. Korando e-Motionissa käytetään laadukkaita materiaaleja, ja nahkaverhoilu sekä tyylikkäät yksityiskohdat luovat ylellisen ilmapiirin.

Infotainment-järjestelmä: Autossa on edistyksellinen infotainment-järjestelmä, joka tarjoaa monipuolisen viihde- ja navigointikokemuksen. Älypuhelimen integraatio mahdollistaa helpon yhteydenpidon ja musiikin suoratoiston.

Turvallisuusominaisuudet: Korando e-Motionissa on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin, kaistavahti, hätäjarrutusjärjestelmä ja lukuisat turvatyynyt, jotka takaavat ajamisen turvallisuuden.

Ympäristöystävällisyys: KGM Korando e-Motion on ympäristöystävällinen valinta, mikä vähentää päästöjä ja tukee kestävää liikkumista.

Huom! Osa varusteista on lisämaksullisia lisävarusteita. Tarkista tarkat varustetiedot myyjältä.

SUORITUSKYKY

Dynaaminen suorituskyky nousee uudelle tasolle e-Motionissa: e-Motion on erittäin hiljainen, kulkee vakaasti ja tarjoaa mahtavan suorituskyvyn. e-Motionin kestomagneettimoottorin tuottama 207 hv (152,2 kW) teho ja 339 Nm vääntömomentti ovat aina välittömästi ja viiveettä käytössä, mikä tekee ajokokemuksesta erittäin miellyttävän. e-Motion kiihtyy paikaltaan 100 km/h nopeuteen 7,98 sekunnissa.

MERKINNÄT:

Hybridi tai sähköauto
Sport-malli