Varaosat

Peugeot, Suzuki ja Isuzu alkuperäisosat.

Tasan Autotalolta saat  Peugeot, Suzuki- ja Isuzu alkuperäisosat Jyväskylässä

Käyttämällä valtuutettua merkkihuoltoa, voit varmistua varaosien olevan  alkuperäisosia, eli täysin identtisiä uusiin autoihin asennettujen osien kanssa.

Saat meiltä oikeanlaiset osat asennuksella tai ilman.

Tiedustele osien saatavuutta:
p. 020 7199931
varaosat@tasanhuolto.fi

MIKSI KÄYTTÄÄ ALKUPERÄISOSIA?

1. Laatu ja suorituskyky

Auton alkuperäisosat on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan tietyn automerkin ja -mallin vaatimuksia. Ne ovat yhteensopivia auton muiden osien kanssa ja on suunniteltu toimimaan saumattomasti auton kokoonpanon kanssa. Tämä takaa osien korkean laadun ja suorituskyvyn.

2. Turvallisuus

Auton alkuperäisosilla varmistetaan, että autosi pysyy turvallisena. Ne täyttävät tietyt turvallisuusstandardit ja ovat suunniteltu toimimaan oikein onnettomuustilanteissa, kuten törmäyksissä.

3. ARVO

Käyttämällä alkuperäisosia autosi jälleenmyyntiarvo saattaa säilyä korkeampana. Monet ostajat arvostavat alkuperäisosien käyttöä, sillä ne voivat tarkoittaa, että auto on hyvin hoidettu ja pidetty kunnossa.

4. Yhteensopivuus

Alkuperäisosat ovat varmasti yhteensopivia autosi kanssa. Vaihto-osiin saattaa liittyä yhteensopivuusongelmia, ja ne voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä tai muita ongelmia.

5. Pitkäikäisyys

Alkuperäisosat ovat yleensä laadultaan kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne voivat tarjota paremman suorituskyvyn ja kestää pidempään kuin halvemmat vaihtoehdot.

6. Takuu

Monet autonvalmistajat tarjoavat takuun alkuperäisosille, ja jos käytät muita kuin alkuperäisosia, saatat menettää tämän takuun.

  Lähetä tiedustelu

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  Suzuki huoltoväli ja takuu

  Suzuki takaa kaikkien mallien autotekniikalle 3 vuoden vuoden / 100 000 km:n takuun. Puhkiruostumattomuudesta taataan jopa 12 vuotta. Maalitakuu on voimassa 3 vuotta.

  Tarkemmat tiedot takuun voimassaolon ehdoista ja menettelystä ongelmatilanteessa löydät Suzukin Takuuehdot ja turva -oppaasta.

  Peugeot huoltoväli ja takuu

  Tasan Autotalo toimii Jyväskylässä Peugeot-merkkikorjaamona. Huollamme ja korjaamme kaikki Peugeot mallit niin takuuaikana kuin takuuajan jälkeenkin!