Suzuki

Tasan Autotalo on virallinen Suzuki-jälleenmyyjä. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut.

Mallisto

nelivetomallisto

S-CROSS

Täysin uusi nelivetoinen Suzuki S-Cross on taloudellinen 48V kevythybridi.
S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä.  S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimukset. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille.
LUE LISÄÄ

SUZUKI ACROSS

Suzuki-malliston lippulaivaksi on saapunut aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki-malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.


LUE LISÄÄ

SUZUKI VITARA

Nyt kestävä ja laadukas nelivetoinen katumaasturi Suzuki Vitara hybrid-mallina. Hybrid-mallissa polttoainetaloudellisuus on parantunut noin 15-20 %! Hybrid-malleissa vakiovarustelu on myös parantunut entisestään, nyt vakiona myös LED-lähi- ja -kaukovalot, hämärätunnistin, sadetunnistin, ja automaattiversioissa myös avaimeton kulku- ja käynnistys.
LUE LISÄÄ

SUZUKI SWIFT

Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista Swift erottuu joukosta. Swiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat kylkilinjat. Moneen mukautuva Swift löytää tien sydämeesi!
LUE LISÄÄ

SUZUKI IGNIS

Suzuki Ignis on Suomen katumaasturimarkkinoiden pienin ja edullisin vaihtoehto. Silti ominaisuuksista ei ole tingitty, vaan Suzukin tyyliin uusi näppärä Ignis on tietenkin nelivetoinen. Maasturimaisuus tulee esiin monella tavalla, sillä maavaraa on 180 mm, korin ylitykset ovat erittäin lyhyet ja vakiovarusteista löytyy mm. alamäkihidastin.
LUE LISÄÄ

SUZUKI SWACE

Tyylikäs ja monikäyttöinen Suzuki Swace tulee valloittamaan ostajien sydämet. Tilava farmariauto on myös ympäristön huomioon ottava itselataava hybridi. Edistyksellinen hybriditekniikka varmistaa, että liikkuminen on miellyttävää ja polttoaineenkulutus sekä sen myötä hiilidioksidipäästö pysyy aina alhaisena.
LUE LISÄÄ

SUZUKI JIMNY

Suuren suosion saavuttanut Jimny palaa Euroopan markkinoille LCV-versiona eli kaksipaikkaisena pakettiautona. Jimny LCV on saatavissa yhtenä versiona: 1.5 VVT 4WD GL 5MT TWO-SEATER 28 990 €. Jimny LCV:ssä tärkeät asiat säilyvät ennallaan, Jimny on jatkossakin aito maasturi, jossa on erillinen tikapuurunko, kytkettävä neliveto ja alennusvaihde.
LUE LISÄÄ

MERKINNÄT:

Hybridi tai sähköauto
Sport-malli